Hol szélesen terül az óceán...

Idegen szívem, oda húz engem

2022. július 03. 20:46 - GabriellaAnna

Hol szélesen terül az óceán

Közel fél éve élek Lisszabonban, és a blogom célja, hogy megmutassam nektek Portugália gyöngyszemeit az én szemüvegemen keresztül.

Ezek, noha nem szerepelnek Lisszabon és az ország TOP 10 látnivalója között, de számomra legalább olyan szépek.

Ötletet a turisták által kevésbé ismert úti célok felkutatásához legtöbbször Julian Sorensentől merítettem, kövessétek Instagram oldalát - @lisboa_carfree, bámulatos helyekre kalauzolja a nagyérdeműt.

Ha az Ibériai-félsziget eme országába utaztok/hosszabb időt töltötök itt, érdemes felkeresni ezeket a helyeket, mert merőben más, mint, amit Kelet-, Közép-Európában megszoktunk.

Blogom valamennyi desztiniciójára tömegközlekedéssel jutottam el, ami a rendszer dicséreté. A járatok sűrűségé elmarad a BKK menetrendjeitől, ezzel segítve az idelátogatónak a slow-life életérzést elsajátítani :), viszont a hálózat nemcsak a fővárost, hanem igen nagy vonzáskörzetét lefedi.

Szemezgessetek belőlük, és ha erre hoz Titeket a sors, szívből kívánom, hogy minél több helyre jussatok el.

Boa viagem! - Jó utat!

 img_20220219_145527.jpg

Gabi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://portugaliagyongyszemei.blog.hu/api/trackback/id/tr2317874319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása